Shoqata Artizaneve

Me 4 e 5 Dhjetor Panair ne Pedonale Shkoder me rastin e festes Shenkollit me prodhime Artizanale dhe prodhime Blegtorale,vreshtarie,bletari,etj Bio. Mirsevini.